1. Discover Lexus
  2. podovzhena-harantiya-10-rokyv
ШВИДКІ ДІЇ

Lexus пропонує клієнтам подовжену гарантію до 10 років*

До 10 років надійності та комфорту із подовженою гарантією від Lexus

Lexus вдосконалює поняття надійності для своїх клієнтів і пропонує нові умови подовженої гарантії. Програма розповсюджується на основні вузли та агрегати автомобіля та може бути активована до досягнення ним 10 років замість звичних трьох**. Lexus закликає всіх охочих долучитися до програми без додаткових витрат: це можливо під час проходження планового технічного обслуговування. Оскільки Lexus дбає не тільки про нові автомобілі, подовжену гарантію можна оформити на авто віком до 10 років, навіть якщо раніше або тривалий час ваш Lexus не обслуговувався на офіційному сервісі.***

Серед численних переваг програми подовженої гарантії від Lexus — можливість скористатися нею після завершення терміну дії стандартної гарантії на 3 роки або 100 тис. км пробігу. Це означає, що за відповідності автомобіля умовам програми гарантію буде автоматично подовжено під час кожного планового ТО у дилера на термін до запланованого наступного технічного обслуговування. За умови регулярного проходження ТО подовжена гарантія діятиме до 10 років або 160 тис. км пробігу (залежно від того, якого показника буде досягнуто раніше). Із турботою про майбутнє Lexus закріплює гарантію за конкретним автомобілем, завдяки чому її умови зберігаються за всіма наступними власниками авто.

Умови підключення

До програми подовженої гарантії можуть долучатися автомобілі Lexus, вік яких сягає понад 2 роки та/або пробіг — понад 85 000 км. Також гарантія діє для авто з віком менше ніж 10 років та пробігом менше ніж 160 000 км.

Підключення до програми не потребує додаткових витрат. Власники можуть отримати гарантію на умовах програми тільки на автомобілі Lexus, продані офіційними дилерами в Україні***.

Переваги

Подовжена гарантія розроблена з думкою про відсутність турбот та додаткових витрат. Крім того, програма подовженої гарантії дбає про збереження залишкової вартості. Наявність гарантії та проходження планових ТО дозволяє зберегти залишкову вартість автомобіля з пробігом, якщо його власник захоче продати або обміняти**** автомобіль за програмою «Трейд-ін». Lexus підкреслює важливість регулярного та якісного сервісного обслуговування, адже це ключ до ще більшої надійності автомобілів на дорозі.

* Мається на увазі програма «Подовжена гарантія від Lexus», якою передбачено можливість продовження або відновлення гарантійних зобов’язань на окремі вузли й агрегати автомобіля за умови проходження регламентного технічного обслуговування в офіційних дилерських центрах Lexus в Україні.

** Чи 160 тис. км пробігу замість 100 тис. км відповідно (залежно від того, що настане раніше).

*** Діють обмеження.  Детальніше за посиланнямOpens in new window

**** Заздалегідь узгоджена з власником вартість авто приймається в залік вартості автомобіля, який власник планує придбати.

Цей матеріал носить загальноінформаційний характер і містить відомості про продукцію, не призначену для продажу в Україні. За інформацією про продукцію, що пропонується до продажу, звертайтеся до офіційних дилерів Lexus в Україні.

За детальнішою інформацією про автомобілі та послуги Lexus, включно з дистанційним обслуговуванням, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Lexus в Україні.