1. Discover Lexus
  2. UX250h nova komplektatsiia ninja
ШВИДКІ ДІЇ
Новини Lexus

Lexus UX250h у новій комплектації Ninja

Lexus представляє в Україні компактний гібридний кросовер Lexus UX250h у новій комплектації Ninja

 

Акцент у Lexus UX250h Ninja зроблено на поєднанні деталей екстер’єру, дизайнерських рішень у салоні та оснащення автомобіля. Завдяки зовнішнім елементам чорного кольору Lexus UX250h Ninja ефектно виділяється з-поміж інших представників модельного ряду та завжди привертає увагу на дорозі.

На додаток до всіх переваг на Lexus UX250h у комплектації Ninja діє неймовірна пропозиція — рекомендована ціна 1 234 231 грн.1.

Одна з особливостей Lexus UX250h у комплектації Ninja — виразний дизайн 18-дюймових чорних колісних дисків та оснащення шинами RunFlat, які забезпечують повний контроль над автомобілем, а в окремих випадках — навіть можливість руху при проколі колеса.

У салоні Lexus UX250h у комплектації Ninja поєднані традиційні японські техніки та інновації. Так, зручні сидіння мають оздоблення зі штучної шкіри з фірмовим стрілоподібним візерунком Lexus. За бажанням їхній колір можна обрати в трьох варіаціях: повністю чорний або чорний з синім чи сірим акцентами. Також оздоблення передньої панелі Lexus UX250h Ninja має фактуру, що нагадує цупкий японський папір «ваші». Він зазвичай застосовується для оформлення традиційних японських будинків.

Окрім цього, в салоні Lexus UX250h Ninja встановлений 7-дюймовий кольоровий дисплей із сенсорною системою дистанційного керування Remote Touch. Автомобіль оснащений надсучасними системами активної та пасивної безпеки, такими як адаптивний круїз-контроль3 або система допомоги утримання в смузі3, що посилюють впевненість на дорозі.

Невпинний дослідник міста, Lexus UX250h у комплектації Ninja вражає своїм сучасним виглядом та інноваційністю. Розроблений на новій платформі GA-C, він забезпечить своєму власнику високу маневреність і комфорт пересування навіть вузенькими вуличками історичних центрів.

Замовити Lexus UX250h у комплектації Ninja можна вже сьогодні в мережі офіційних дилерів Lexus в Україні.

.1Під «вигідною пропозицією», «неймовірною пропозицією» мається на увазі ціна, яку дилерам рекомендовано не перевищувати (рекомендована), яка розрахована на 25.01.2021 року та діє на окремі автомобілі 2020 року виробництва, що пройшли митне оформлення та наявні на складах підприємства в Україні (VIN-номери JTHY65BH******974, JTHY65BH******360, JTHY65BH******220, JTHY65BH******954, JTHY65BH******303, JTHY65BH******186, JTHY65BH******581). Вказана з ПДВ (20%) без врахування спеціальних акцій і пропозицій, які можуть діяти на момент придбання у офіційному дилерському центрі Lexus. Не є офертою. Інформація може не бути остаточною і підлягає уточненню в офіційному дилерському центрі Lexus.

.2Назви комплектацій є суто умовними, наведені заради зручності в розподілі технічних характеристик і можуть відрізнятися або бути відсутніми в документах та інших матеріалах.

.3Електронні системи безпеки є допоміжними та за жодних обставин не можуть замінити водія, який завжди є відповідальним за безпечне керування.

 

За більш докладною інформацією про автомобілі та послуги Lexus, включаючи дистанційне обслуговування, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Lexus в Україні.