1. Discover Lexus
  2. Den narodzhennya imperatora yaponiyi
ШВИДКІ ДІЇ
Новини Lexus

Lexus LC на дні народження імператора Японії

19 лютого у столичному готелі “Інтерконтиненталь” відбулось офіційне прийняття з нагоди святкування дня народження Імператора Японії Нарухіто — головного загальнодержавного свята країни.

LEXUS LC

З цієї нагоди у Токіо для всіх охочих відкривається імператорський палац, а тисячі японців приходять, щоб привітати свого Імператора та стати свідками урочистої церемонії. В Україні японське посольство влаштовує традиційний захід для державних та культурних діячів, представників дипломатичного корпусу та великого бізнесу.

30 років Lexus у Європі

З нагоди свята бренд Lexus представив мультимедійну поп-ап експозицію "30 років Lexus у Європі". Де червоний суперкар Lexus LC привертав увагу високих гостей своїм харизматичним дизайном та органічно вмонтованими у вікна готелю екранами.

Флагманське купе Lexus LC — яскраве втілення революційної філософії бренду, що поєднує в собі творчість, майстерність і високі технології.

Обираючи книги для серії, Lexus звернувся до лідерів думок в Україні — бізнесменів, митців та інтелектуалів, які вже досягли значного успіху у своїй справі та стали взірцями для наслідування.