1. Discover Lexus
  2. Осередки тепла | Lexus Україна
ШВИДКІ ДІЇ

lexus запускає «осередки тепла» на базі дилерських центрів

25 січня Lexus відкриє «Осередки тепла Lexus» на базі cвоїх дилерських центрів. Бренд слідує принципам фірмової гостинності і дбає про клієнтів у кожному прояві своєї діяльності. Тож спеціально обладнані зони будуть доступні для всіх мешканців громад, поруч з якими розміщені відповідні дилерські центри*. Тут відвідувачі зможуть підзарядити ґаджети й зігрітися під час відключень електроенергії.

Завдяки спільним зусиллям «Тойота-Україна», Toyota Motor Europe і дилерських центрів «Осередки тепла Lexus» забезпечені всім необхідним для комфортного перебування.

    ·       Постійний доступ до світла від резервної точки живлення. Приміщення забезпечені генераторами, а також зарядними станціями.

    ·       Опалення. Осередки тепла оснащені альтернативними способами опалення або точковим опаленням — газовими й електричними обігрівачами.

    ·       Інтернет. Дилерські центри Lexus, які братимуть участь у проєкті, мають у розпорядженні супутникові системи або підключені до оптоволокна. Тож відвідувачі зможуть користуватися інтернетом (у разі наявності світла у провайдера інтернет-послуг).

Також в усіх «Осередках тепла Lexus» можна буде випити чай або каву. Окрім того, працівники центрів зроблять усе можливе, щоб надати необхідну допомогу та зробити перебування більш комфортним. Так, відвідувачі з дітьми зможуть розігріти їжу для малечі, а шоуруми дилерських центрів будуть облаштовані спеціальними зонами з кріслами, стільцями, подушками і пледами.

Участь у проєкті візьмуть «Лексус Сіті Плаза» (за адресою: пр. Степана Бандери 24Б), «Лексус Київ Захід», «Лексус Дніпро», «Лексус Львів», «Лексус Одеса», а також авторизовані сервісні центри Lexus. Адреси дилерів за посиланням.

Задоволення потреб клієнтів є головним рушієм діяльності Lexus, а надання доступу до тепла і затишку всім українцям — основним пріоритетом наразі. Тож радо запрошуємо всіх охочих до «Осередків тепла Lexus», щоб зігрітися і продовжити працювати разом задля спільної перемоги.