1. Discover Lexus
  2. Tokyo autosalon
ШВИДКІ ДІЇ
НОВИНИ LEXUS

ТЮНІНГОВАНИЙ ПОЗАШЛЯХОВИК LX

Lexus продемонструє тюнінгований позашляховик LX на Токійському автосалоні

JAOS Corporation та Lexus представлять нову кастомізовану модель LX Offroad на Токійському автосалоні 2022, що триватиме з 14 до 16 січня.

Версію LX 600 JAOS Offroad було створено, щоб надихнути водія та пасажирів на пригоди. В екстер'єрі використовуються легкі й міцні вуглепластикові елементи, виготовлені методом інфузійного формування для захисту переднього та заднього бамперів, а також розширювачі крил. До того ж автомобіль оснащений спеціально спроєктованими 20-дюймовими колесами ENKEI, виготовленими командою JAOS із застосуванням їхнього досвіду, отриманого завдяки участі у світових ралі-рейдах. Елементи тюнінгу, що вирізняються легкістю й особливою міцністю, підкреслюють виняткові характеристики LX 600.

 

Lexus продовжує працювати над створенням широкого асортименту продуктів, аби задовольняти різноманітні потреби своїх клієнтів і відповідати їхньому способу життя. Новий LX, який з’явиться на світових ринках у першому кварталі 2022 року, став вишуканішим, зберігши перевірену часом надійність, довговічність і ходові характеристики під час руху бездоріжжям. Це гарантує найкращий досвід за кермом, незалежно від того, пересувається автомобіль міськими дорогами чи бездоріжжям.

 

З часу свого заснування в 1985 році JAOS розробляє та пропонує елементи тюнінгу для повноприводних автомобілів і позашляховиків, запрошуючи власників автомобілів «Спробувати нову пригоду», що відповідає девізу компанії.

 

Елементи тюнінгу LX JAOS Offroad включають:

• захист переднього бампера;

• захист заднього бампера;

• розширювач крила;

• колісні диски (JAOS TRIBE CROSS 20x9.5J Titanium Gold);

• шини (Toyo tires open country a/T3 285/55R20);

• бризковики (лише зразок);

• захист ручок дверей;

• глушник (тільки зразок).

 

Цей матеріал підготовлений за даними сайту https://newsroom.lexus.eu/, носить загальноінформаційний характер і містить відомості про продукцію, не призначену для продажу в Україні.

 

За детальнішою інформацією про автомобілі та послуги Lexus, включно з дистанційним обслуговуванням, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Lexus в Україні.