1. Discover Lexus
  2. UX krosover roku 2020
ШВИДКІ ДІЇ
НОВИНИ LEXUS

LEXUS UX — КОМПАКТНИЙ КРОСОВЕР 2020 РОКУ В УКРАЇНІ

12 лютого в Києві відбувся фінал акції «Автомобіль року в Україні 2020». За підсумками голосування двох журі, професійного та громадського, Lexus UX було визнано найкращим автомобілем 2020 року у категорії «Компактний кросовер».

Автомобіль Lexus UX поєднує у собі динамічний дизайн та характер повнопривідний позашляховика з компактним кузовом. У розробці моделі дизайнери застосували японську архітектурну концепцію «Енгава», яка забезпечує плавний перехід панелі приладів у лінію капоту і навпаки, даруючи автомобілю чудову оглядовість. На українському ринку Lexus UX доступний у 4 комплектаціях: Eco*, Business*, Launch* та F-Sport*.

В рамках конкурсу «Автомобіль року в Україні 2020» представники Клубу автомобільних журналістів України (КАЖУ) тестували та порівнювали 25 автомобілів різних брендів та класів, обираючи лідерів у представлених номінаціях. Віддати голос за свого фаворита також міг кожен охочий — з 29 листопада 2019 року на сайті акції тривало онлайн-голосування.

Акція «Автомобіль року в Україні» проводиться з 2001 року і є найбільш авторитетним конкурсом найкращих автомобілів в Україні. Мета акції — представити журналістам і громадськості нові моделі року та визначити найкращого представника в окремих категоріях.

За докладною інформацією про автомобілі та екстрапослуги Lexus звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Lexus в Україні.

Назви комплектацій використані заради зручності в розподілі параметрів автомобіля, можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.

Детальніше про Всеукраїнську акцію «Автомобіль року в Україні 2020» на сайті