1. Discover Lexus
  2. Premiya kivami 2020
ШВИДКІ ДІЇ
НОВИНИ LEXUS

КОМПАНІЯ «ЛЕКСУС ЄВРОПА» ВИЗНАЧИЛА ПЕРЕМОЖЦІВ ЩОРІ

Уже четвертий рік поспіль компанія «Лексус Європа» обирає кращі європейські дилерські центри в рамках премії «Ківамі», що у перекладі з японської мови означає «Неперевершеність».

Визначення переможців відбувається за оцінками наступних критеріїв: незалежного аудиту зі стандартів обслуговування клієнтів (Lexus Experience), показників клієнтоорієнтованого підходу «Омотенаші» та досягнень загальних бізнес-показників.

Цьогорічним переможцем премії «Ківамі» з-поміж дилерських центрів із усієї Європи став Лексус Одеса . З моменту заснування «Ківамі» у 2017 році дилерські центри Lexus в Україні щороку відзначаються премією.

Найкращими дилерськими центрами Lexus в Європі за 2020 рік визначено:
Лексус Аннмасс – Франція;
Лексус Оснабрюк – Німеччина;
Лексус Падуя – Італія;
Лексус Астана – Казахстан;
Лексус Румеріке – Норвегія;
Лексус Варшава Єран – Польща;
Лексус Тримісто – Польща;
Лексус Тбілісі – Грузія;
Лексус Тольятті – Росія;
Лексус Воронеж – Росія;
Лексус Сабадель – Іспанія;
Лексус Гілфорд – Велика Британія;
Лексус Кардіфф – Велика Британія;
Лексус Одеса – Україна.

«Команда Лексус Одеса унікальна – це єдиний організм. Нас об'єднують цінності. Цінності, здатні подарувати високий рівень культури та емпатії. Премія «Ківамі» стала справжнім викликом для нас. Але наш щирий намір подарувати неперевершений досвід кожній людині, що входить до дилерського центру, і внесок усіх співробітників привели нас до приголомшливого результату», – коментує Алла Сушина, директор дилерського центру Лексус Одеса.

ПІІ «Тойота-Україна» вітає всіх співробітників дилерського центру Лексус Одеса, котрі доклали зусиль для перемоги, і бажає подальших успіхів та процвітання у майбутньому!

За докладною інформацією про автомобілі та послуги Lexus звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Lexus в Україні.